Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/madomado/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 28

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/madomado/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/madomado/public_html/libraries/joomla/string/string.php on line 30

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/madomado/public_html/templates/modern_flavor/vertex/cms_core_functions.php on line 4

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/madomado/public_html/templates/modern_flavor/vertex/cms_core_functions.php on line 8
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/madomado/public_html/templates/modern_flavor/vertex/cms_core_functions.php on line 23
xml:lang="fa-IR" lang="fa-IR" > خانه
Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/madomado/public_html/templates/modern_flavor/vertex/general_functions.php on line 44

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/madomado/public_html/includes/application.php on line 536

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/madomado/public_html/libraries/joomla/string/string.php:28) in /home/madomado/public_html/templates/modern_flavor/vertex/includes/vertex_includes_header.php on line 34

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/madomado/public_html/templates/modern_flavor/vertex/call_menu.php on line 3

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/madomado/public_html/templates/modern_flavor/vertex/call_menu.php on line 8

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/madomado/public_html/templates/modern_flavor/vertex/responsive/responsive_mobile_top_bar.php on line 55

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/madomado/public_html/templates/modern_flavor/vertex/responsive/responsive_mobile_top_bar.php on line 99

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/madomado/public_html/includes/application.php on line 536
خانه
ساعات کار: 11 الی 24
021-22424094

Deprecated: Non-static method S5modMainMenuHelper::S5buildXML() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/madomado/public_html/templates/modern_flavor/vertex/s5flex_menu/default.php on line 43

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/madomado/public_html/templates/modern_flavor/vertex/s5flex_menu/helpers.php on line 182

Deprecated: Non-static method S5modMainMenuHelper::getChildItems() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/madomado/public_html/templates/modern_flavor/vertex/s5flex_menu/helpers.php on line 325

Deprecated: Non-static method S5modMainMenuHelper::getChildItems() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/madomado/public_html/templates/modern_flavor/vertex/s5flex_menu/helpers.php on line 325
  • ثبت نام

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/madomado/public_html/templates/modern_flavor/html/mod_s5_image_and_content_fader/default.php on line 52

پیام مدیریت

سفره خانه مادو در طبیعت زیبای درکه و غذایی با طعم و کیفیت متفاوت، پذیرای شما عزیزان می باشد.


کافی شاپ مادو نیز افتتاح شد.

"زیباترین سفره خانه در درکه"

کباب ایرانی

 

معروفترین انواع کباب‌ها را می‌توان کباب چنجه- کباب ترش - کباب کوبیده -کباب برگ - کباب سلطانی - کباب دوش - جوجه کباب- کباب شیشلیک - کباب بختیاری و... نام برد. در کباب چنجه از کوشت‌های تکه شده متوسط استفاده می‌شود در کباب ترش که کباب مخصوص استان گیلان است از گوشت گوساله تازه و مواد ترش کننده استفاده می‌شود این مواد از رب انار ترش و یا رب نارنج و مغز گردو ساییده تولید می‌شود در کباب کوبیده هم از مواد گوشت چربی دار چرخ کرده و پیاز استفاده می‌شود کباب برگ و سلطانی به دلیل برش‌های گوشت که پهن و بزرگ می‌باشند به این نام معروفند. کباب دوش هم از پشت گردن و دوش گاو تولید می‌شود و به دلیل دارا بودن رگه‌های چربی لذیذی که در آن موجود است لذت کباب را دوچندان می‌کند اندازه‌های آن هم مانند چنجه دارای برش‌های متوسط است. این نوع کباب از سری کباب‌هایی است در استان گیلان و شهرستان رشت بسیار تولید و مصرف می‌شود و به عنوان یکی از غذاهای کبابی شهر رشت معروف است. جوجه کباب هم به دو نوع با استخوان و بدون استخوان تولید می‌شود که از گوشت مرغ و یا جوجه استفاده می‌شود. کباب شیشلیک از سری کباب‌های مخصوص استان خراسان بود از بخش‌های دنده گوساله و یا گاو جوان استفاده می‌شود که با همان استخوان دنده به سیخ کشیده می‌شود این کباب نیز دارای طرفداران زیادی است. کباب بختیاری هم کبابی است که در سیخ آن یک در میان از تکه‌های گوشت و تکه‌های برش خورده مرغ استفاده می‌شود.

رنگ ها و اشتها

 

آیا می دانید که رنگ ها می توانند تأثیر بسزایی روی اشتها و خلق و خوی ما داشته باشند؟ بله رنگ ها روی عملکرد بدن ما نیز تأثیرگذار هستند.

رنگ های گرم مانند نارنجی، زرد و قرمز رنگ های تحریک کننده اشتها هستند و معمولاً در رستوران ها از این رنگ ها استفاده می شود، استفاده از رنگ قرمز و زرد در کنار هم تاثیرپذیری بسیار زیادی در تحریک کردن اشتهای افراد دارد. همچنین در رستوران ها نور به کاررفته نیز بسیار حائز اهمیت است از دیگر رنگ های تحریک کننده اشتها می توان رنگ فیروزه ای را نام برد که این رنگ برای افرادی که میل به غذا خوردن در آن ها کم باشد مناسب بوده وهمچنین برای تحریک اشتهای افراد می توانید از ترکیب رنگ فیروزه ای همراه با نارنجی استفاده کنید.

 

میوه تازه

 

 تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که 80 درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند. میزان فیبری که هر فرد روزانه مصرف می کند بسیار با اهمیت است و میوه تنها ماده غذایی است که حاوی فیبرهای سالم و طبیعی می باشد.

خوردن میزان زیاد میوه تاثیر بسزایی در سلامت انسان دارد، حتی خورد آب میوه نیز تاثیریرات فراوانی را در بردارد.

تاثیر محیط بر غذا خوردن

 

به گفته محققان دانشگاه کرنل ایالات متحده‌ی آمریکا تفاوت بین فست‌فود و یک رستورانی با فضای آرام فقط مربوط به کیفیت غذای سرو شده نمی‌باشد. این محققان معتقدند که فضای رستوران تأثیر زیادی در میزان کالری‌های دریافتی دارد.محققان روی دو گروه سی نفره مطالعاتی انجام دادند. گروه اول در فست‌فودهای معمولی غذا خوردند و گروه دوم روانه‌ی فست‌فودهایی شدند که به صورت رستوران‌های خوب با نور و فضایی آرام از مشتریان پذیرایی می‌کردند. هر دو گروه منوی یکسانی در اختیار داشتند و غذای یکسانی خوردند.

محققان مشاهده کردند اعضای گروه دوم به طور متوسط 175 کالری کمتر از گروه اول دریافت کردند و غذایی که در بشقابشان باقی ماند 18 درصد بیشتر از گروه اول بوده است. جالب اینجاست که افراد گروه دوم که در یک رستوران خوب غذا خورده بودند غذای خود را بهتر ارزیابی کردند. یعنی این که به عقیده‌ی آن‌ها غذایشان خوشمزه تر بوده است.

در واقع نتایج این پژوهش نشان می‌دهد غذا خوردن در یک محیط آرام باعث می‌شود مردم از غذای خود لذت بیشتری ببرند اما در عین حال میزان کمتری بخورند. محققان معتقدند مردم در رستوران‌ها و فضاهایی با نور مناسب و محیطی آرام  پرخوری نمی‌کنند.

اگر شما هم می‌خواهید بیرون از خانه غذا میل کنید و در عین حال دغدغه‌ی تناسب اندام نیز دارید به دنبال جاهای مناسب با نور ملایم و محیطی آرام باشید.

فواید غذاهای دریایی

 

ماهی و سایر فرآورده های دریایی از بهترین مواد غذایی محسوب می شوند. این دسته از مواد غذایی برای عملکرد خوب مغز و قلب و عروق و در کل تمامی اعضا مناسب هستند.
ماده ای در چربی ماهی وجود دارد که باعث پایین آمدن کلسترول خون و محافظت قلب و جداره عروق می شود. حتی مصرف یک بار ماهی در هفته می تواند تا ۵۰ درصد از سکته های قلبی در افراد میانسال جلوگیری کند. غذاهای دریایی باعث تقویت مغز و چشم در کودکان و نوزادان می شود. وجود مواد خاصی در غذاهای دریایی به ویژه ماهی احتمال سرطان را کم می کنند و حتی می توانند افسردگی و ضعف سیستم ایمنی بدن را اصلاح کنند.

نوشیدنی های آرامش بخش



چای سبز

این نوشیدنی حاوی ترکیبی آرام بخش به نام theanine است که اضطراب را کاهش می دهد.

آب آلبالو
نتیجه مطالعه پژوهشگران دانشگاه توکیو نشان داد، نوشیدن روزانه نیم لیتر آب آلبالو کیفیت خواب شبانه را افزایش می دهد و سبب کاهش استرس و فشارهای عصبی می شود.

چای سیاه
نتیجه مطالعه دانشمندان بریتانیایی در سال 2007 میلادی نشان داد، نوشیدن چای سیاه در طول شش هفته سبب کاهش میزان هورمون کورتیزول و استرس در مردان می شود.

شیر
شیر حاوی ماده ای به نام سروتونین است که سبب بهبود خلق و خوی  و آرامش می شود. علاوه بر این، کلسیم و منیزیم موجود در این نوشیدنی به کاهش فشار خون کمک می کند. نوشیدن شیر گرم آرام بخش است.

آب سبزیجات تازه
نوشیدن روزانه یک فنجان آب سبزیجات - کرفس، کلم پیچ و اسفناج - که حاوی کلسیم، منیزیم و ویتامین ث است، علاوه بر کاهش فشار خون، ترشح هورمون استرس را کاهش داده و به آرام شدن بدن کمک می کند.

 

  • پذیرایی ویژه



     
  • میز و آلاچیق VIP

درباره مادو

سفره خانه مادو در منطقه زیبای درکه تهران، در سه طبقه با فضایی روح نواز برای پذیرایی از شما میهمانان عزیز افتتاح گردید. شنیدن صدای آب در کنار رودخانه و تماشای طبیعت سرسبز درکه، ساعات خاطره انگیزی را برای شما و میهمانان عزیزتان به ارمغان می آورد.

سفره خانه مادو با در اختیار داشتن پرسنلی مجرب و با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و تازه، لذت طعم غذایی متفاوت را به شما میهمان عزیز ارائه می کند.

شما می توانید با بازدید مجازی، به طور کامل با محیط سفره خانه مادو آشنا شوید.

لحظات خوشی را برای شما و خانواده محترمتان آرزومندیم.

تماس با ما

نشانی: تهران ، میدان درکه ، خیابان شهید احمد پور

  • 021-22424094
  • 0912-5806806